Škoricové srdiečka

  • Ingrediencie:
  • 350g hladkej múky
  • 200g masla
  • 2 žĺtky
  • 1ČL mletej škorice
  • Postup:
  • Suroviny spracujeme na cesto, rozvaľkáme a vykrajujeme srdiečka. Polovicu potrieme rozšľahaným vajíčkom a prilepíme oriešok. Druhú polovicu upečieme bez potretia a bez orieška. Upečené spájame lekvárom.

Reklamy
This entry was posted in Receptáreň. Bookmark the permalink.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Connecting to %s